03.12.2013

6 kommenttia - “03.12.2013”

  1. mm Kirjoittaa:

    Koukuttaa. Aukeaa vähän kerrassaan myös kuvallisesti. Kaaret ja pisteet löytyvät jo kirjaimistakin. Taidokasta kerrassaan.

  2. Heikki Morgan Hämäläinen Kirjoittaa:

    Kiitoksia! Kyseessähän on tuoreehko fonttini Alph Deco. Sitä voi käydä kurkkaamassa nimestä avautuvasta linkistä, ellei jaksa odotella seuraavien numeroiden muotoja…

  3. mm Kirjoittaa:

    Mallissasi on alhaalta käsin ”puoliksi täytettyjä” kirjaimia. Kokotäyttökin siis onnistuu, vai, ja vain yläosan täyttö niin kuin tuossa J:ssä.

  4. Heikki Morgan Hämäläinen Kirjoittaa:

    Niin, kirjaimet koostuvat ääriviivoista. Kaikki muu on toteutettu piirto-ohjelmalla, myös väritäyttö. En tiedä osasinko selvittää?

  5. mm Kirjoittaa:

    Googlen avulla lisäsin ymmärrystäni neuvosi ohjaamana. Sitten kurkistin omaan Corel Paint Ship etc ohjelmaan ja Paintiin ja aloin aavistaa, missä mennään. Näen sen nyt niin, että käytät tämän fonttisi kurveja etc näissä numeroissa… Olen joka tapauksessa siis vaikutettu.
    Olen kurkistanut fontteihisi jo aikaisemmin. SInulla on fonttisilmää. Eikös se ole taiteilijalla niin, että tuottamisessa ei ole ongelmaa, mutta tuotteistamissa tarvitaan sisua.

  6. Heikki Morgan Hämäläinen Kirjoittaa:

    Varmaan noin. MyFontsiin luullakseni pääsee mukaan jokainen jolla on fontteja myytävänä. Siinä mielessä ei hätää, teen vain fontin ja annan myyntiin, MyFonts markkinoi ja ottaa 50% päältä. Puhdasta ja kirkasta toimintaa, jossa jokainen voittaa?

Jätä vastaus